levi logo desni logo
 

Our services

 
   

Lukas ovlaščeni servis / podnaslov H2

lukas BICA doo ima više od 30 godina iskustva u projektovanju, razvoju, proizvodnji, inženjeringu i servisiranju visoko pritisnih hidrauličnih sistema, u opsegu pritisaka do 5.000 bara.

Naši proizvodi i posebna rešenja se koriste u mašinogradnji, naftnoj industriji, brodogradnji, elektranama, rudarstvu, šinskom prijevozu, industriji papira, hrane, građevine, te u mnogim drugim područjima industrije.

Proizvodi na koje razvijamo i na koje smo posebno orjentisani su hidraulični radapcigeri / svlakači. Obraćajući pažnju na zahteve tržišta, konstantnim razvojem i stalnim poboljšanjima razvili smo širok opseg i veliki izbor u cilju pokrivanja svih montažno-demontažnih potreba naših kupaca.

Glavni ciljevi preduzeća su kvalitet, inovativnost i pouzdanost. Postojećim i potencijalnim klijentima posvećujemo najveću pažnju. Tačno određivanje potrebe naših kupaca je potrebno da osiguramo visok kvalitet usluge. Bica brine ne samo o svojim trenutnim obvezama vezanim za poizvodnju, već i za buduće potrebe i zahtjeve tržišta. Zadovoljstvo kupaca direktno zavisi od sposobnosti naših zaposlenih i na kontinuiranom programu obuke. Stručnost naših zaposlenika i korišćenje odgovarajuće testne opreme su ključevi našeg uspjeha.

 
 
 
 

   About us |  Contact |  Products

design by digitib Your partner for hydraulics © bica.rs